Formandskabet for arbejdsgruppen, der har udarbejdet Sundhedsaftale om rehabilitering i forbindelse med kræft, er stolte af at kunne præsentere den færdige sundhedsaftale og vil derfor invitere til en temadag omhandlende implementering af sundhedsaftalen.

Hvert år bliver omkring 7000 borgere i Region Midtjylland diagnosticeret med kræft. Det betyder, at ca. 47.000 borgere lever med kræft hver dag. Størstedelen af disse overlever kræftsygdommen, men mange har behov for i større eller mindre grad at blive hjulpet tilbage til deres hverdag igen. Her spiller rehabilitering en afgørende rolle.

Rehabilitering er et tilbud, der involverer både hospital, kommune og almen praksis. Sundhedsaftalen om rehabilitering i forbindelse med kræft er derfor en aftale mellem Regionen, kommuner og praktiserende læger i Region Midtjylland, der først og fremmest sikrer, at den rehabilitering, borgeren tilbydes i forbindelse med en kræftsygdom, fungerer som en sammenhængende indsats. Desuden sikres det, at borgeren kommer i gang med rehabilitering så tidligt som muligt samt, at rehabiliteringen tager udgangspunkt i borgerens specifikke behov.

Denne temadag vil give dig et indblik i, hvad aftalen indeholder, og hvordan aftalens tiltag påvirker arbejdsgangene i almen praksis samt den kommunale og regionale sektor.

Temadagen afholdes tirsdag den 8. oktober 2013 kl. 12.30 til 16.00 i Herning Kongrescenter, Østergade 37, 7400 Herning.

Klik her for at se det endelige program for dagen.


Spørgsmål vedr. konferencen, kontakt:
Charlotte Jensen
Nære Sundhedstilbud
chajes@rm.dk
7841 2220